Menu

NIEUWS OVER DE HIP FOUNDATION

 

Eind 2015 richtte Miriam Lensen de HIP Foundation op. Voor wie het heeft gemist: De HIP Foundation wil kinderen, die even niet mee kunnen komen op school, een steuntje in de rug bieden. Bijvoorbeeld kinderen die problemen thuis hebben, die ziek zijn, wiens ouders in scheiding liggen, kortom: voor kinderen voor wie het even niet meezit en wiens ouders het niet kunnen betalen.

Vliegende start

De foundation maakte een vliegende start en ondersteunt, mede dankzij een geslaagde benefiet avond in 2016, op dit moment vierendertig kinderen. Deze kinderen volgen het remedial teaching programma van de foundation dat uit een pakket van twaalf remedial teaching-lessen bestaat. “En dat is nog maar het begin,” zegt Miriam Lensen. “Ons streven is om nog dit jaar honderd kinderen te ondersteunen. Mijn droom is, om dit concept op nationaal niveau uit te rollen en grote groepen kinderen verder te helpen. We zijn daarover in gesprek met de Tweede Kamer.”

Wilt u ook meehelpen? Steun dan een kind met een zetje in de rug. Met 25,- per maand betaalt u voor een kind al de helft van zijn remedial teaching programma. Dat is toch fantastisch?

Kijk hier hoe u kunt helpen. Alle beetjes helpen. Alvast dank voor uw steun!

 

terug

Heeft u een vraag?