Menu

Instituut HIP Amersfoort

Instituut HIP Amersfoort is open!

De dertiende HIP vestiging is op vrijdag 13 januari 2017 officieel geopend. We zijn gelegen aan de Bergstraat 20. Het pand is centraal gelegen, dichtbij scholen en perfect te bereiken met het openbaar vervoer. In een warm en overzichtelijk pand begeleiden we basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten.

Kwaliteit, persoonlijk en samen!

Instituut HIP staat voor persoonlijke begeleiding, kwaliteit en goede resultaten! Samen met de kinderen, ouders, school en betrokken begeleiders halen we het beste uit het kind!

In het centrum van Amersfoort kunnen leerlingen en studenten zich ontwikkelen met de kennis van school en de warmte van thuis. Zo biedt HIP Amersfoort o.a. huiswerkbegeleiding, bijlessen, begeleiding voor leerlingen uit het basisonderwijs tot en met studenten van de universiteit.

 

 

De vestigingsmanager ontvangt de leerlingen en HIPAmersfoort begeleidingbespreekt de dag en de planning. Ze krijgen tips en aandachtspunten mee en gaan rustig aan het werk in het stiltelokaal. In kleinere ruimtes overhoren vakkundige begeleiders één op één het leerwerk en nemen het maakwerk door. Om de toetsen op school goed voor te bereiden krijgen leerlingen bij ons oefentoetsen.

Persoonlijk contact

Contact met ouders en school is erg belangrijk. Naast regelmatig persoonlijk contact werken wij met een online rapportage-systeem. Op die manier kunnen ouders meekijken met de gemaakte planningen en beoordelingen van de overhoringen.

Studiebegeleiding

Als student kun je vastlopen met het plannen van je verslagen en tentamens. Instituut HIP Amersfoort kan je helpen om alles weer op een rijtje te zetten en het overzichtelijk te maken. Daarnaast werkt er bij ons een ervaren scriptiebegeleider die je door de laatste loodjes kan helpen.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke afspraak of meer informatie.

follow me on facebook follow me on instagram

Laatste berichten

Meer berichten ophalen

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 94KB Voorwaarden - PDF 77KB

Wie zijn wij

Janine Lavooy

Vestigingsmanager
Psycholoog

Miriam Lensen

Locatiedirecteur

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13.30 - 19.00
Dinsdag:13.30 - 19.00
Woensdag:13.30 - 19.00
Donderdag:13.30 - 19.00
Vrijdag:Open op afspraak
Zaterdag:Gesloten
Zondag:11:00 - 15:00

Op feestdagen en tijdens de zomervakantie zijn we gesloten. Maar tijdens alle andere vakanties zijn we geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 14:00 uur!