Menu

Instituut HIP Baarn

Midden in het centrum van Baarn opende Instituut HIP op 21 augustus 2016 haar deuren. Instituut HIP is actief in het begeleiden van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. Studenten op MBO-, HBO-, en WO-niveau kunnen ook bij ons terecht voor scriptie- en studiebegeleiding.

Zoals op iedere vestiging van Instituut HIP staat ‘de kennis van school en de warmte van thuis’ centraal. We streven er naar om een huiselijke sfeer te creëren, met gezellige kleuren, vrolijke lampen en hippe meubels. We zorgen voor een ontspannen en prettige sfeer, waardoor leerlingen zich bij ons op hun gemak voelen. Leerlingen gaan dan ook graag naar HIP.

Huiswerk wordt individueel doorgenomen

Bij binnenkomst melden leerlingen zich bij de vestigingsmanager en pakken wat te drinken. We bespreken de dag, de planning en aandachtspunten bij het leerwerk. Vervolgens gaat iedereen rustig aan het werk in het stiltelokaal. De vakkundige begeleiders halen vervolgens leerlingen op om in kleinere ruimtes het leerwerk te overhoren of het huiswerk door te nemen. Leerlingen krijgen bij ons ook oefentoetsen. Zo kunnen we zien of de leerling de leerstof goed beheerst, en weet de leerling wat er bij de toets verwacht wordt.

Er is regelmatig contact tussen de vestigingsmanager en de ouders, mentor en docenten. Er wordt daarnaast gewerkt met een online rapportage-systeem, zodat ouders de planningen kunnen zien en alle beoordelingen van mondelinge en schriftelijke overhoringen kunnen meelezen. Zo zorgen we dat alle neuzen dezelfde kant op staan en kunnen we elkaar aanvullen in de zorg en begeleiding van de leerlingen.

Instituut HIP Baarn biedt o.a. huiswerkbegeleiding, bijles, Remedial Teaching, studiecoaching, onderzoek en scriptiebegeleiding. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We gaan in overleg met de leerlingen en hun ouders, zodat we begeleiding op maat kunnen bieden.

Al jaren staat Instituut HIP bekend om kwaliteit, een persoonlijke band met leerlingen en fantastische resultaten. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of meer informatie, of loop binnen voor een rondleiding.  Zien we je snel op HIP Baarn?

follow me on facebook

Volg jij ons al op Facebook?

Laatste berichten

Meer berichten ophalen
Klaar voor een goede start?

Lees meer

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 359KB Voorwaarden - PDF 68KB

Wie zijn wij

Andrea Smit

Vestigingsmanager

Miriam Lensen

Locatiedirecteur

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13:30 - 19:00
Dinsdag:13:30 - 19:00
Woensdag:13:30 - 19:00
Donderdag:13:30 - 19:00
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:11:00 - 15:00