Menu

Instituut HIP Barneveld

Op 9 oktober 2015 hadden we de feestelijke opening van instituut HIP Barneveld. In het pand aan de Churchillstraat, gelegen dichtbij het centrum, begeleiden we basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten.

HIP Barneveld Opening

‘Met de kennis van school en de warmte van thuis’

In het pand is een huiselijke sfeer gecreëerd door middel van gezellige kleuren en inrichting. HIP voelt voor leerlingen als een prettige plek. Het is een ultieme omgeving voor jongeren om zich te ontwikkelen, met de kennis van school en de warmte van thuis!

Als de leerlingen binnenkomen checken ze zich in bij de vestigingsmanager, pakken ze wat te drinken en gaan ze aan het werk in ons rustige stiltelokaal. Kinderen worden opgehaald door onze vakkundige begeleiders om zich in de kleinere ruimtes te laten overhoren of het huiswerk door te nemen.

Barneveld HIP

Rustige werkplekken in huiselijke sfeer

We zien op HIP allerlei soorten leerlingen. Bij sommige leerlingen gaat het niet zo goed op school, maar andere leerlingen kunnen gewoon net wat extra hulp gebruiken. Leerlingen kunnen leren omgaan met dyscalculie, dyslexie, faalangst of het leren-leren. Iedere leerling is uniek en heeft een aparte hulpvraag. We vinden het belangrijk om rekening te houden met de leerstrategie van de leerling, zodat leren weer leuk wordt. We hebben regelmatig contact met ouders en mentoren/docenten om de begeleiding van de leerling goed af te stemmen.

IMG_3939

Het pand aan de Churchillstraat

Ook bassischoolleerlingen kunnen op HIP terecht met hun hulpvraag. Sommige kinderen hebben net wat extra begeleiding nodig bij spelling, begrijpend lezen of rekenen. Andere kinderen hebben begeleiding nodig bij het omgaan met dyslexie of ze hebben net wat extra training nodig voor de cito-toets. Onze Remedial Teachers en orthopedagogen staan klaar om een zo goed mogelijke begeleiding te bieden.

Naast huiswerkbegeleiding bieden wij brugklastraining, bijlessen, Remedial Teaching, cito/nio toets training, examentrainingstudiecoaching, scriptiebegeleiding, onderzoek en allerlei trainingen.

We gaan in overleg met leerlingen en ouders om een zo goed mogelijke begeleiding te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak op onze vestiging!

Recensies

  • Onze dochter heeft bij HIP de brugklas training gevolgd. Ze heeft bij HIP een goede basis gelegd voor haar verdere schooljaar! Wij kunnen het een ieder aanraden om te doen! Je kunt oefentoetsen maken, wordt geholpen als je iets niet begrijpt. Kortom een zeer goed traject om te leren leren!

    Martine - moeder Fleur, atheneum 1
  • Ik heb op meerdere huiswerkinstituten gezeten, maar dit is verreweg de beste. Ze helpen je goed en de begeleiders zijn allemaal heel aardig. Mijn cijfers zijn ook nog eens beter geworden!

    Yord - 2 vwo

Laatste berichten

Meer berichten ophalen
Schooljaar 2017/2018

Meld je nu aan!

Lees meer

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 119KB Voorwaarden - PDF 309KB

Wie zijn wij

Emma van Ee

Locatiedirecteur
Orthopedagoog NVO
Gecertificeerd Cogmed coach

Lotte van Ee

Vestigingsmanager
Kinder- en jeugdpsycholoog
Gecertificeerd faalangstcoach

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13:00 tot 19:00
Dinsdag:13:00 tot 19:00
Woensdag:13:00 tot 19:00
Donderdag:13:00 tot 19:00
Vrijdag:13:00 tot 19:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Tijdens alle vakanties zijn we geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 14:00! Op feestdagen zijn we gesloten.

Bijlessen in de avonduren en in het weekend zijn mogelijk in overleg.