Menu

Instituut HIP Hilversum

Instituut HIP heeft in 2016 een slagingspercentage van 100% in Hilversum !

In een prachtig, ruim en licht pand op de Steynlaan begeleiden we leerlingen van de basisschool tot de universiteit.

Instituut HIP Hilversum

Inchecken bij de vestigingsmanager

Bij binnenkomst checken de leerlingen zich altijd in bij de vestigingsmanager. Ze maken een praatje, bespreken schoolresultaten en bekijken de planning voor die dag. De leerlingen gaan vervolgens aan de slag in een rustig en licht stiltelokaal. De gekleurde meubels en vrolijke lampen zorgen voor een huiselijke sfeer. In het pand zijn verschillende ruimtes waar de bijlessen en trainingen gegeven worden en waar de leerlingen tijdens de huiswerkbegeleiding extra uitleg krijgen en overhoord worden.

 

Instituut HIP Hilversum

Lichte, rustige stiltelokalen voor huiswerk

Tijdens de pauze kunnen ze naar buiten om in het zonnetje te zitten aan de picknicktafels. Aan het einde van de dag checken de leerlingen zich weer uit bij de vestigingsmanager, zodat duidelijk is wat er gedaan is en of de leerling daadwerkelijk klaar is om naar huis te gaan.

De vestigingsmanager en bijlesdocenten hebben regelmatig contact met ouders en met mentoren of docenten op school. Er wordt daarnaast gewerkt met een online rapportage-systeem, zodat ouders de planningen kunnen zien en alle beoordelingen van mondelinge en schriftelijke overhoringen kunnen meelezen. Zo zorgen we dat alle neuzen dezelfde kant op staan en kunnen we elkaar aanvullen in de zorg en begeleiding van de leerlingen.

Voldoende ruimte voor individuele aandacht

Onze enthousiaste en kundige vakdocenten, de leerlingen van alle leeftijden en alle niveaus, de verschillende vormen van begeleiding en het geweldige pand zorgen samen voor een fijne dynamiek en een goede sfeer.

Instituut HIP Hilversum biedt huiswerkbegeleiding, bijlessen, HIP4KIDSremedial teaching, studiecoaching, scriptiebegeleiding voor alle vervolgopleidingen en allerlei trainingen. We gaan altijd in overleg met de leerling en ouders of verzorgers, zodat we begeleiding op maat kunnen bieden.

Loop gerust eens binnen voor een rondleiding of neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Zien we je snel op HIP Hilversum?

Recensies

  • Vandaag ontvingen wij de uitslag van de NIO van onze zoon. Hij heeft 114 gescoord! Super goed he?! Hij kwam van 89... Ontzettend bedankt voor inzet en betrokkenheid, we weten zeker dat dit heeft bijgedragen, misschien wel het verschil gemaakt ;-)  Alhoewel hij dat uiteindelijk natuurlijk zelf gedaan heeft. Hij had ook een mooi rapport, maar veel belangrijker nog; hij zit supergoed in z'n vel, heeft veel nieuwe vriendjes, is op voetbal gegaan en ziet uit naar de middelbare school. Zo fijn!!

  • Fantastische hulp gehad van Instituut HIP Hilversum. Ik zit op het HBO MER en moest een Engels grammaticatoets maken om mijn propedeuse te halen. Helaas, mede door mijn dyslexie haalde ik nooit een hoger cijfer dan een 4. Bij HIP hebben ze me goed begeleid en uitleg gegeven zodat ik het wel snapte. Op een manier die bij mij past en met de rust die ik nodig heb. Zij overtuigde mij ervan dat ik het wel kon. 5 dagen heb ik 2 uur per dag samen met Jennifer geoefend en herhaald. En kijk nu mijn resultaat: een 8,8. Door de snelle reactie van Instituut HIP was binnen 1 dag geregeld dat ik terecht kon en dat in een vakantieperiode!

    Allessa van Gils

Laatste berichten

Meer berichten ophalen

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 147KB Voorwaarden - PDF 145KB

Wie zijn wij

Miriam Lensen

Locatiedirecteur

Nikki Terluin

Vestigingsmanager
Gecertificeerd Faalangstcoach

Sabina Andreoli

Vestigingsmanager
Orthopedagoog

Veronique Smit

Vestigingsmanager
Pedagoge

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13:30 tot 19:00
Dinsdag:13:30 tot 19:00
Woensdag:13:30 tot 19:00
Donderdag:13:30 tot 19:00
Vrijdag:coaching & bijles
Zaterdag:gesloten
Zondag:11:00 tot 15:00

Op feestdagen en tijdens de zomervakantie zijn we gesloten. Maar tijdens alle andere vakanties zijn we geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 14:00!

Addisco

Wij werken samen met Addisco Grieks & Latijn