Menu

HIP Hoofdkantoor

Sinds 2006 is Instituut HIP zeer actief in het begeleiden van zowel basisschoolleerlingen als leerlingen van de middelbare school. Deze begeleiding varieert van Remedial Teaching tot huiswerkbegeleiding en meer waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Ook studenten kunnen bij HIP terecht voor o.a. studiecoaching en scriptiebegeleiding.

Bij HIP wordt veel aandacht besteed aan de leer, de individuele talenten en de ontwikkeling van de leerlingen en studenten. Leren is tenslotte meer dan alleen maar goede cijfers halen. Als het goed gaat, wordt leren vanzelf weer leuk. En daar gaat het bij HIP om.

Oprichtster Miriam Lensen streeft naar een prettige omgeving waarin leerlingen op een goede en professionele manier bijgestaan worden in hun leerprocessen. En met succes. Instituut HIP heeft inmiddels 14 vestigingen, waarvan 7 in eigen beheer en 7 vestigingen door franchisenemers worden gerund.

Niet alleen de resultaten zijn goed, de leerlingen komen ook met veel plezier leren bij Instituut HIP. Daarvoor zorgen de persoonlijke benadering en de open houding van de werknemers bestaande uit orthopedagogen, kindercoaches, faalangsttrainers en deskundige docenten.

Wilt u informatie over het starten van een vestiging van Instituut HIP als franchisenemer?  Onze mensen op het hoofdkantoor vertellen u graag meer hierover.

 

Instituut HIP is lid van de Landelijke Vereniging Studiebegeleidingsinstituten (LVSI). Instituten die aangesloten zijn bij de LVSI staan garant voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining.

 

Laatste berichten

Meer berichten ophalen

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF Voorwaarden - PDF

Wie zijn wij

Miriam Lensen

Algemeen directeur

Joop de Rooij

Financieel directeur

Annemieke Graftdijk

Operations Manager

Anushma Semper

Hoofd administratie

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:09:00u - 17:00u
Dinsdag:09:00u - 17:00u
Woensdag:09:00u - 17:00u
Donderdag:09:00u - 17:00u
Vrijdag:09:00u - 17:00u
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten