Menu

Instituut HIP Huizen

In september 2014 is Instituut HIP begonnen in Huizen aan de Lindenlaan 44, aan de rand van het oude dorp. Wij begeleiden basisschoolleerlingen, middelbare scholieren én studenten. We hebben een zeer geslaagd eerste jaar achter de rug waarin al onze eindexamenleerlingen zijn geslaagd.

Onderschrift

U vindt HIP Huizen aan de Lindenlaan 44

Ons pand heeft een strakke maar huiselijke uitstraling waarin in alle rust gewerkt kan worden. In het grote stiltelokaal zitten de middelbare scholieren hun huiswerk te maken of te leren voor een toets onder toezicht van een surveillant en in de kleinere omliggende ruimtes kunnen de leerlingen terecht bij de begeleiders voor vragen.

We hebben een jong en enthousiast team van begeleiders dat de leerlingen helpt op de manier die het best bij de leerling past; we gaan met de leerling op zoek naar zijn of haar meest fijne en effectieve leerstrategie en passen daar onze begeleiding op aan.

De diensten die HIP Huizen aanbiedt zijn onder andere: huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren, individuele bijlessen in alle vakken en cursussen, zoals rekenen en taal, voor de basisschool, middelbare school, mbo en hbo, de HIP4KIDS waarin basisschoolleerlingen in kleine groepjes begeleiding krijgen en de citotoetstraining.

NIEUW bij HIP Huizen zijn de taalklasjes in het basisonderwijs. In groepjes van 3 tot 4 leerlingen leren ze op een interactieve en speelse manier een vreemde taal (Engels, Frans of Duits) zodat ze goed beslagen ten ijs komen in de brugklas.

Als u vragen heeft over onze diensten of interesse heeft, loop dan gerust bij ons binnen of neemt contact op!

Recensies

  • Het was echt leuk om bij HIP Huizen naar de Engelse les te gaan. Samen met drie klasgenootjes kwamen we iedere dinsdag 1,5 uur bij Evangeline. Soms was het best zwaar, maar de afwisseling met de spreekoefeningen, filmpjes en toneelstukjes maakte het toch erg leuk! Ik zit nu in het eerste jaar Gymnasium van het Goois Lyceum en merk dat ik echt een al een goede basis heb..

    Sabine de Ruijter

Laatste berichten

Meer berichten ophalen

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 156KB Voorwaarden - PDF 97KB

Wie zijn wij

Jacqueline van Gasselt

Locatiedirecteur

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13.00 - 19.00 uur
Dinsdag:13.00 - 19.00 uur
Woensdag:13.00 - 19.00 uur
Donderdag:13.00 - 19.00 uur
Vrijdag:13.00 - 19.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:11.00 - 14.00 uur

Op feestdagen en tijdens de zomervakantie zijn we gesloten. Maar tijdens alle andere vakanties zijn we geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 14:00!