Menu

Instituut HIP Laren

In september 2006 opende instituut HIP in Laren. Sindsdien zijn we actief in het begeleiden van leerlingen van basisschool tot universiteit. Instituut HIP is gelegen op een centrale plek, dicht in de buurt bij middelbare scholen en basisscholen. Met het openbaar vervoer is het instituut gemakkelijk te bereiken.

Wij zijn verhuisd! Welkom op de Barbiersweg 17 in Laren.

We streven er naar om een huiselijke sfeer te creeëren in het gebouw, met gezellige kleuren, vrolijke lampen en hippe meubels. Instituut HIP biedt de kennis van school, met de warmte van thuis.

Instituut HIP Laren biedt onder andere huiswerkbegeleiding, bijlessen, Remedial Teaching, één op één en in groepjes, studiecoaching en scriptiebegeleiding voor studenten van mbo tot universiteit. Instituut HIP Laren is vijf dagen per week geopend, ook in schoolvakanties.

Mocht u andere wensen hebben dan hierboven staan beschreven, dan kunt u altijd contact opnemen met ons, zodat we een plan van aanpak kunnen bespreken. Begeleiding op maat bieden is altijd ons streven.

Laatste berichten

Meer berichten ophalen
Wist u dit?

De School van HIP Laren

Lees meer

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 210KB Voorwaarden - PDF 205KB

Wie zijn wij

Miriam Lensen

Locatiedirecteur

Lotte van Ee

Vestigingsmanager
Kinder- en jeugdpsycholoog
Gecertificeerd faalangstcoach

Caroline Reuver

Vestigingsmanager

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13:00 - 19:00
Dinsdag:13:00 - 19:00
Woensdag:13:00 - 19:00
Donderdag:13:00 - 19:00
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:11:00 - 15:00

Op feestdagen en tijdens de zomervakantie zijn we gesloten. Maar tijdens alle andere vakanties zijn we geopend van zondag t/m donderdag van 11:00 tot 14:00 uur!