Huiswerkbegeleiding bij Instituut HIP is anders

 

“ Sinds ik naar huiswerkbegeleiding ga, heb ik veel meer tijd over voor leuke dingen als ik thuis ben!”

 

“ Het is daar heel lekker rustig, geen naar binnen rennende broertjes of mijn playstation in de buurt….ik kan me goed concentreren, waardoor het vaak sneller af is!”

 

Zomaar een paar leerlingen die vanuit Instituut HIP komen lopen.

 

Huiswerkbegeleiding bij Instituut HIP betekent persoonlijke aandacht voor de leerling; huiswerkbegeleiding bij Instituut HIP betekent dat een leerling wordt geholpen met plannen, structuur aanbrengen, concentratie en focus. Niet slechts per vak, maar voor alle vakken en met vakgerichte begeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding is er voor iedereen: voor leerlingen die het lastig vinden om zelf goed te plannen èn leerlingen die alles prima onder controle hebben, maar bijvoorbeeld lang bezig zijn met huiswerk, omdat de concentratie of de omgeving een uitdaging vormt. Bijvoorbeeld een druk gezin of teveel verleidingen om andere dingen te gaan doen thuis….

 

Dat begrijpen wij bij Instituut HIP en helpen leerlingen om hun eigen koers te varen, met eigen doelen, middelen en planning. We overhoren alle toetsen, zodat we zeker weten dat die toetsen goed gemaakt worden en er met een goed gevoel aan begonnen wordt.

 

Wat is anders?

Wat Instituut HIP vooral anders dan andere huiswerkbegeleiders maakt, is dat je bij Instituut HIP naast de planning, structuur en rust om huiswerk te kunnen maken, vakinhoudelijke begeleiding krijgt van onze professionele docenten. Een groot voordeel is dat we op zondagen en tijdens vakanties geopend zijn. Daarnaast is er één begeleider op elke vier leerlingen aanwezig, waardoor er altijd tijd voor je is en je mag zolang blijven als je wilt. Dus echt totdat die toets geleerd is, je huiswerk of die opdracht klaar is. En als je zelf aangeeft dat het af is, dan zullen we je overhoren en je huiswerk nakijken. En bespreken natuurlijk. En dan is het ook echt af; je kan naar huis om lekker te gaan sporten of chillen. Morgen is er weer een dag.

Met huiswerk, bij instituut HIP.

Vakgerichte begeleiding bij Instituut HIP
Vakgerichte begeleiding bij Instituut HIP

 


terug