Menu

INSTITUUT HIP PER 21 AUGUSTUS OOK IN HARDERWIJK!

 Huiswerkbegeleiding; kwaliteit, persoonlijk en samen!

Instituut HIP staat voor persoonlijke begeleiding, kwaliteit en goede resultaten! Samen met de kinderen, ouders, school en betrokken huiswerkbegeleiders halen we het beste uit het kind!

In het mooie gebouw van RSG Slingerbos kunnen leerlingen van de school zich ontwikkelen met de kennis van school en de warmte van thuis. Zo biedt HIP Harderwijk o.a. huiswerkbegeleiding, bijlessen, brugklastraining, begeleiding voor middelbare scholieren van alle niveau’s .

                                                              

Samen naar kwaliteit, structuur en persoonlijk succes!

In het online volgsysteem worden per dag individuele planningen gemaakt, aanwezigheid geregistreerd en de voortgang vastgelegd. Ouders en leerlingen kunnen alles volgen.  Om korte communicatielijnen te houden, wordt met enige regelmaat afstemming gezocht met  begeleiders van school.

Ons doel? Samen successen vieren! Klein, groot, alles wat helpt om jou te laten ervaren hoe fijn het is om je eigen leerroute te ontdekken!

De vestigingsmanager ontvangt de leerlingen en bespreekt de dag en de planning. Ze krijgen tips en aandachtspunten mee en gaan rustig aan het werk in het stiltelokaal. In kleinere ruimtes overhoren vakkundige begeleiders één op één het leerwerk en nemen het maakwerk door. Om de toetsen op school goed voor te bereiden krijgen leerlingen bij ons oefentoetsen.

Persoonlijk contact

Contact met ouders en school is erg belangrijk. Naast regelmatig persoonlijk contact werken wij met een online rapportage-systeem. Op die manier kunnen ouders meekijken met de gemaakte planningen en beoordelingen van de overhoringen.

Vind je het lastig om je huiswerk te plannen, weet je niet zo goed hoe je moet beginnen, heb je moeite met lezen en/of rekenen, maak je voor het eerst een onderzoeksverslag, heb je problemen met specifieke vakken, vind je het moeilijk om je te concentreren, wil je geholpen worden met leren leren of leren plannen? Wij helpen je graag! Ervaar hoe lekker het is om al je huiswerk, rekenwerk, taalopdrachten, onder controle te hebben! Regelmatig huiswerk maken bij HIP laat zien dat je veel meer vrije tijd voor andere hobby’s en activiteiten overhoudt.

 

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke afspraak of meer informatie

Laatste berichten

Meer berichten ophalen
klaar voor een goede start?

Lees meer

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 179KB Voorwaarden - PDF 118KB

Wie zijn wij

Kirsten Rottinghuis

Locatiedirecteur
Register Directeur Onderwijs

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13.30 17.30
Dinsdag:13.30 17.30
Woensdag:13.30 17.30
Donderdag:13.30 17.30
Vrijdag:13.30 17.30
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Tijdens feestdagen en vakanties zijn we gesloten. Afwijkende openingstijden mogelijk op aanvraag.