Menu

Instituut HIP Twente huiswerkbegeleiding en bijles in Hengelo

In Twente gun je vooral elkaar! Trots zijn wij dat in het hart van de hippe en moderne wijk Slangenbeek de eerste vestiging van  instituut HIP in Twente sinds september 2017 een feit is. Huiswerkbegeleiding en bijles dicht bij heel veel Hengelose basisscholieren, middelbare scholieren en studenten. Goed bereikbaar? Jazeker, de bus stopt om de hoek!

Straataanzicht instituut HIP Twente vanuit Luxemburgstraat 90

Huiswerk en bijles: samen naar kwaliteit, structuur en persoonlijk succes!

In het online leerlingvolgsysteem, Studyassist of Points, wordt per dag de individuele planning gemaakt, de aanwezigheid geregistreerd en de voortgang vastgelegd. Ouders kunnen elk moment inloggen en zien hoe de voortgang is. Daarnaast vinden wij het heel prettig om een maal per maand met elkaar om de tafel te zitten. Om korte communicatielijnen te houden, wordt met enige regelmaat afstemming gezocht met begeleiders van school.

Ons doel? Samen successen vieren! Klein, groot, alles wat helpt om jou te laten ervaren hoe fijn het is om je eigen leerroute in huiswerkbegeleiding en bijles te ontdekken!

Basisschool, Voortgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteit

Vind je het lastig om je huiswerk te plannen, weet je niet zo goed hoe je met je scriptie moet beginnen, heb je moeite met lezen en/of rekenen, doe je voor het eerst een spreekbeurt,heb je problemen met specifieke vakken, vind je het moeilijk om je te concentreren, krijg je je scriptie maar niet op papier, heb je CITO-stress? Dat is helemaal niet erg, wij helpen je graag!

Stiltelokaal bij instituut HIP Twente

Plan vrijblijvend een intakegesprek, draai een middag op proef mee in de huiswerkbegeleiding of maak een afspraak om kosteloos een bijles te ervaren.

Kortom, ervaar hoe lekker het is om al je huiswerk, rekenen, taal en scripties etc. onder controle te hebben! Regelmatig huiswerk maken bij HIP laat zien dat je veel meer vrije tijd voor andere hobby’s en activiteiten overhoudt.

 

 

Laatste berichten

Meer berichten ophalen

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 204KB Voorwaarden - PDF 106KB

Wie zijn wij

Drs. Marjana van Belkum

Locatiedirecteur

Lukas van Belkum

Bijles, huiswerkbegeleiding, scriptiebegeleiding.

Drs. Patrick Holtkamp

Orthopedagoog Diagnostiek en onderzoek

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13.30 - 19.00 uur
Dinsdag:13.30 - 19.00 uur
Woensdag:13.30- 19.00 uur
Donderdag:13.30 - 19.00 uur
Vrijdag:gesloten
Zaterdag:gesloten
Zondag:10.00 - 14.00 uur

Tijdens feestdagen en de zomervakantie zijn we gesloten.
Alle overige vakanties ben je van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 14.00 uur.