Menu

Instituut HIP Leidsche Rijn / Vleuten-De Meern

Onze vestiging in De Meern is onder andere voor de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Instituut HIP begeleidt al sinds 2006 leerlingen van basisschool tot universiteit. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen ruimte en aandacht is en dat de leerlingen en de begeleiders zich met elkaar verbonden voelen. Niet voor niets is de kracht van HIP, “dat de kids zich bij ons thuis voelen.”

Professionele begeleiding in een huiselijke sfeer

HIP_by_Echt_Mooij_fotografie.web-1099

Huiswerk wordt individueel doorgenomen

De plezierige sfeer komt tot uitdrukking in onze huiskamer, de vrolijke kleuren en hippe meubels. Ook komt de huiselijke sfeer naar voren door onze kleinschaligheid en in het contact met de begeleiders, bij wie de leerlingen met hun vragen en hun verhalen terecht kunnen.

Als de leerlingen voor huiswerkbegeleiding binnenkomen checken ze zich in bij de vestigingsmanager, pakken ze wat te drinken en gaan ze aan het werk in ons rustige stiltelokaal. Ze gaan aan het werk met een planning die speciaal voor hun is gemaakt. De kinderen worden opgehaald door onze vakkundige begeleiders om zich in de kleinere ruimtes te laten overhoren of het huiswerk door te nemen.

Niet alleen bieden wij huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren, maar ook bieden wij begeleiding op maat voor basisschool leerlingen.

Vanuit de kracht van HIP, bieden wij leerlingen van basisscholen en middelbare scholen in regio Leidsche Rijn, één op één en in groepjes, en zonder wachtlijsten:

Aan onze begeleiders stellen we hoge eisen. De huiswerkbegeleiders zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, waardoor ze de leerlingen met al hun specifieke vragen kunnen helpen. Remedial Teaching wordt alleen gegeven door gekwalificeerde orthopedagogen. Vestigingsmanager Sari Knops is als orthopedagoog bovendien bevoegd om zelf bij HIP intelligentietesten af te nemen. Dat is wel zo makkelijk en wel zo fijn voor de leerlingen van HIP, die zich hier tenslotte prettig voelen.

HIP_by_Echt_Mooij_fotografie.web-0996

Begeleiding op maat

Vestiging Vleuten/De Meern is net als andere vestigingen van instituut HIP gelegen op een centrale plek, dicht in de buurt van middelbare scholen en basisscholen. Zodat de leerlingen eenvoudig meteen vanuit school naar ons kunnen komen. Voor eerst een hapje en drankje, een praatje en vervolgens alle begeleiding bij hun schoolwerk die ze nodig hebben.

Heeft u andere wensen dan hierboven beschreven? Neem gerust contact met de vestigingsmanagers of de locatiedirecteur op, we bieden graag begeleiding op maat. U kunt ons ook volgen op facebook!

Rebecca Ramakers, Tel: 088-4008605

Recensies

  • Mijn dochter is nog maar een paar keer naar de RT geweest, maar ik zie een opvallende verbetering. Ze heeft meer vertrouwen en het maken van haar huiswerk gaat haar gemakkelijker af. Wat dat betreft ben ik het eens met Ester Noa; soms maakt alleen al wat aandacht een groot verschil

    Tirza
  • Het is hier gezellig en het werken is leuker dan op school. Ik vind het fijn dat ik de tijd krijg om na te denken, dan voel ik me rustiger en dan lukt het me beter om mijn werk te maken. Bij HIP geven ze me tips waardoor ik beter kan onthouden

    Febe

Laatste berichten

Meer berichten ophalen

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 117KB Voorwaarden - PDF 93KB

Wie zijn wij

Miriam Lensen

Locatiedirecteur

Rebecca Ramakers

Vestigingsmanager
Kinder - en Jeugdpsycholoog

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13.30 - 19.00 uur
Dinsdag:13.30 - 19.00 uur
Woensdag:13.30 - 19.00 uur
Donderdag:13.30 - 19.00 uur
Vrijdag:13.30 - 19.00 uur*
Zaterdag:11:00-15:00 uur *
Zondag:11:00 - 15:00 uur

Op bijzondere feestdagen (Eerste en tweede kerstdag, eerste Paasdag en eerste Pinksterdag) en tijdens de zomervakantie zijn we gesloten. Maar tijdens alle andere vakanties en feestdagen zijn we geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 14:00!
* Vrijdag en zaterdag zijn wij uitsluitend open voor HIP4kids, RT, bijlessen en studiecoaching.