Menu

Instituut HIP Zeist


HIP Zeist is niet te missen! Wij zijn te vinden in een prachtig en ruimtelijk pand aan de 1e Dorpsstraat 2. HIP Zeist biedt huiswerkbegeleiding, studiecoaching, bijlessen, RT, diagnostiek en trainingen. Wij begeleiden basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten van het mbo, van het hbo en van de universiteit.

Rustige werkplekken

Met de kennis van school en de warmte van thuis, dat is een bekende uitspraak bij instituut HIP. We creëren voor de leerlingen een warme en fijne omgeving, waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Leerlingen gaan graag naar HIP!

Huiswerkbegeleiding
De huiswerkbegeleiding van HIP Zeist is gericht op leren leren en leren plannen. We geven onze leerlingen handvatten mee, zodat ze het in de toekomst zelfstandig kunnen. De Peperklip helpt ons om vlot te bepalen welke manieren van leren bij onze leerlingen passen.
Naast het leren leren en leren plannen controleren we het huiswerk en kunnen leerlingen altijd hun inhoudelijke vragen stellen. Ons streven is om de leerlingen met een lege agenda naar huis te sturen!

Bijlessen
De bijlessen bij HIP Zeist zijn altijd op maat. Wij kijken naar de leervoorkeuren van onze leerlingen en spelen hierop in. Wij geven bijlessen aan basisschoolleerlingen, leerlingen in het voortgezet onderwijs en aan studenten. Het kan tenslotte altijd gebeuren dat je vastloopt! De bijlessen zijn één-op-één en na iedere bijles wordt er een kort verslag geschreven.

Met de kennis van school en de warmte van thuis

HIP4KIDS: RT in groepjes

Bijlessen en RT basisschool
Onze Remedial Teachers en orthopedagogen staan klaar om basisschoolleerlingen te begeleiden die extra hulp nodig hebben. Hulp bij het rekenen, lezen, het spellen, schrijven of bij het begrijpend lezen. Ook als je extra oefening nodig hebt voor de cito of de NIO of hulp nodig hebt bij het omgaan met je dyslexie kan je op HIP terecht.

We gaan in overleg met de leerlingen en hun ouders, zodat we begeleiding op maat kunnen bieden.

Instituut HIP
Al jaren staat Instituut HIP bekend om kwaliteit. We bieden intensieve en betrokken begeleiding. We hebben een persoonlijke band met onze leerlingen en we behalen fantastische resultaten. Kom je dat een keer ervaren op een proefdag of tijdens een proefles?

Neem gerust contact op voor een kennismakingsafspraak of voor meer informatie. Binnenlopen op de 1e Dorpsstraat kan natuurlijk ook!

Recensies

  • HIP Zeist bleek in staat de hulpvraag van onze zoon in één keer goed in kaart te brengen, na jaren aanmodderen op school. Met begeleiding op maat heeft hij in een paar maanden tijd enorme stappen kunnen zetten. Ook de feedback naar ons als ouders was goed en toonde een warme betrokkenheid.

    Leerling 5vwo

Laatste berichten

Meer berichten ophalen
Lees onze

nieuwste blog!

Lees meer

Contactgegevens

Kaart & route

Informatie

Tarieven - PDF 136KB Voorwaarden - PDF 106KB

Wie zijn wij

Miriam Lensen

Locatiedirecteur

Diete de Vos

Locatiedirecteur

Janneke Holstege

Vestigingsmanager
Orthopedagoog

Stel een vraag

Openingstijden

Maandag:13:30 tot 19:00
Dinsdag:13:30 tot 19:00
Woensdag:13:30 tot 19:00
Donderdag:13:30 tot 19:00
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:11:00 tot 15:00

Tijdens alle vakanties zijn we geopend van zondag t/m maandag van 11:00 tot 14:00! Op feestdagen zijn we gesloten.

Bijlessen in de avonduren en in het weekend zijn mogelijk in overleg.
Voor huiswerkbegeleiding geldt: de eerste zondag van de schoolvakanties zijn we gesloten.